Hlavička logo



Ochrana osobních údajů


Ochrana osobních údajů


Ochrana osobních údajů

7.1  Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, datum narození, adresa elektronické pošty a telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
7.2  Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.
7.3  Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
7.4  Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
7.5  Kupující dále souhlasí, aby jeho e-mailová adresa byla předána za účelem zaslání dotazníku spokojenosti provozovateli internetových stránek www.heureka.cz, společnosti Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Česká republika, C 218977 vedená u Městského soudu v Praze, IČ: 02387727 DIČ: CZ02387727. Kupující může odmítnout takové předání své e-mailové adresy příslušnou volbou v průběhu nákupního procesu.
7.6  Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účelu zpracování. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
7.7  Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
7.8  Kupující souhlasí se zasíláním propagačních materiálů a informací  souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího na adresu kupujícího a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení  (newsletterů) prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího nebo SMS zprávou na telefonní číslo .
V případě, že si kupující nepřeje další zasílání těchto obchodních sdělení, může projevit tento nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení odkliknutím na příslušném místě v obchodním sdělení anebo zasláním e-mailu obsahujícího nesouhlas se zasíláním obchodních sdělení na adresu  vivienparfum@vivienparfum.cz




PŘIHLÁSIT
0 Kč

ULEVTE SVÝM NOHÁM

h5



HADÍ MAST - proti bolestem, křečovým žilám
řada: VIVA PHARM
i proti oparům

Obsah: 75ml
Kód: 06400
Skladem: Ano

Katalogová cena : 229,– 

Vaše cena : 229,– 

košík Detail
Toaletní mýdlo levandule

Toaletní mýdlo levandule

Vaše cena: 79,– Kč

košík
KOLAGENOVÁ maska na obličej a dekolt

KOLAGENOVÁ maska na obličej a dekolt

Vaše cena: 249,– Kč

SUCHÝ PLEŤOVÝ OLEJ s arganovým olejem.

SUCHÝ PLEŤOVÝ OLEJ s arganovým olejem.

Vaše cena: 249,– Kč

košík

DOPORUČUJEME




BIO pleťový makadamiový olej - pipeta
řada: 100% Organic product
brání stárnutí pleti

Obsah: 50ml
Kód: 07021
Skladem: Ano
NOVINKA

Katalogová cena : 129,– 

Vaše cena : 129,– 

košík Detail



Vytvořil tým SOFFITECH s.r.o.www.soffitech.com