VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM E-SHOPU VIVIEN COSMETICS * Pro zobrazení vašich zákaznických slev a přihlášení do účtu prosím obnovte vaše přihlašovací heslo. Potřebujete radu? Volejte 800 130 140

BIO JOJOBOVÝ OLEJ

Kód: 06723
Neohodnoceno
269 Kč / ks 222,31 Kč bez DPH
Skladem

Jojobový oleu bojuje s pigmentovými skvrnami

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO Jojobový olej se získává lisováním bílých jadérek z  jojoby čínské, jinak známé také jako pouštní ořech. Jojobový olej je používán od pradávna  indiány, zejména Apači. Indiánské ženy ho používaly na hojení ran a jizev při porodu. Tento olej řadíme mezi nejkvalitnější a nejvšestrannější oleje při péči o pokožku těla a vlasů. Olej obsahuje  vitamín E, který přispívá k ochraně kožních buněk a jeho protizánětlivý účinek se hodí právě pro ošetření pleti proti akné, pro hojení ran a jizev a vyhlazení pleti.

Účinky:

  • pomáhá  při akné a problematické pleti
  • vyhlazuje drobné vrásky
  • bojuje s pigmentovými skvrnami
  • zklidňuje ekzémy a mírní zarudnutí ekzematické pleti
  • při pravidelném používání se citlivá pleť znovu stává odolnou
  • snižuje lámavost vlasů a poškození vlasů
  • má přirozený ochranný UV filtr (3-4)
  • hydratuje (uzamyká vláhu v pleti), vyživuje, zvyšuje elasticitu pokožky a regeneruje
  

Složení: Simmodsia Chinensis Seed Oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: