VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM E-SHOPU VIVIEN COSMETICS * Pro zobrazení vašich zákaznických slev a přihlášení do účtu prosím obnovte vaše přihlašovací heslo. Potřebujete radu? Volejte 800 130 140

BIO NIMBOVÝ OLEJ

Kód: 06737
Neohodnoceno
249 Kč / ks 205,79 Kč bez DPH
Skladem

Nimbový olej hojí kožní nemoci

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIO Nimbový olej se používá při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, třeba při planých neštovicích. Celkově zlepšuje stav kůže a hojí různé kožní nemoci včetně lupénky a ekzémů. Hojí suchou a popraskanou pokožku, zklidňuje zarudnutí a podráždění kůže. Olej má také vysokou účinnost proti vším. Ideální je pro tento účel použít olej rozpuštěný v šamponu.

Použití: aplikujte a vmasírujte pouze pár kapek na vyčištěnou pokožku. Doporučuje se používat nejlépe samostatně, dá se však také kombinovat i s jinými přírodními kosmetickými produkty pro celkovou vyšší hydrataci pleti a pokožky.

Účinky:

  • antivirové, antibakteriální, protiplísňové vlastnosti
  • napomáhá hojení ran, vytváření kolagenových vláken
  • hojí suchou a popraskanou pokožku
  • zklidňuje zarudnutí a podráždění kůže
  • je vhodný na ekzémy, lupénku

Nimbový olej se získává lisováním z vysoce ceněného indického stromu Nimba. Olej má mastnou olejovou konzistenci s těžkou oříškově - česnekovou vůní. Je světle hnědé až tmavě hnědé barvy. Antibakteriální účinky nimbového oleje ničí bakterie a parazity. Při drobných odřeninách a popáleninách může olej skvěle posloužit jako dezinfekce a zároveň prostředek pro urychlení hojení ran. Dermatologové doporučují nimbový olej k léčbě lupénky, ekzému, planých neštovic, pásového oparu a svrabu. Při kožních onemocněních zmírňuje svědění a redukuje vyrážky a pupínky. Urychluje také jejich hojení. Nimbový olej je vhodný i na takzvanou plenkovou dermatitidu, tedy léčí opruzeniny na dětském zadečku, dokonce je může zcela odstranit.   Protivirové účinky nimbového oleje jsou využitelné zejména při léčbě bradavic. Nimbový olej je vhodný i na masáže, stačí přidat pár kapek k masážnímu oleji nebo účinné masti a aplikovat. Nimbové masáže zmírňují artritidu a revmatismus. Uvolní i bolestivé klouby a svaly. Čištěním pleti koncentrovaným nimbovým olejem zabráníte tvorbě vyrážek. Po pravidelném čištění odstraní z obličeje černé tečky. Nimbový olej také reguluje pocení a využívá se i jako repelent proti komárům a vším.

 

Složení: Melia Azadirachta Oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: